Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

MAPE prezentare personalizate
Preturi 2023

tipografia MMK Print - comanda online
+50.000 clienti

------------------------------------------

(22 x 31 cm - baza x inaltime + burduf 0,5 cm)
policromie + buzunar interior

carton DC MAT 300 gr/mp

Livrare oriunde in
 Romania - status online prin AWB Tracking.
termen
 executie : 9 - 12 zile lucratoare

Promotie*: -15% la preturile din tabel
Marti 12.11 - Vineri 30.11.2023  
- grafica poate fi trimisa ulterior -

prima comanda clienti 
noi
 - 1 comanda clienti vechi

 preturi in Lei (nu includ tva 19%)
pentru detalii tehnice - click aici

Cantitate 300 buc 500 buc 1.000 buc
Pret/buc. tipar exterior < 30%
4,99
4,29
3,49
curier rapid +ambalare +0,32 +0,21 +0,18
tipar exterior > 30%
+0,23
+0,20
+0,13
       
Optiuni
     
tipar interior +1,29
+1,09
+0,69
tipar interior > 30%
+0,23
+0,20
+0,13
plastifiere lucioasa - exterior
+0,35 +0,35 +0,35
plastifiere mata - exterior +0,45 +0,45 +0,45
       
Cantitate 2.000 buc 3.000 buc 5.000 buc
Pret/buc. tipar exterior < 30% 2,99
2,49
1,99
curier rapid +ambalare +0,15 +0,13 +0,11
tipar exterior > 30%
+0,10
+0,09
+0,07
       
Optiuni      
tipar interior +0,59 +0,49 +0,59
tipar interior > 30%
+0,10
+0,09
+0,07
plastifiere lucioasa - exterior +0,35 +0,35 +0,35
plastifiere mata - exterior +0,45 +0,45
+0,45

- cand tiparul exterior >30% (grad de acoperire) este recomandata plastifierea


Mape personalizate cu buzunar


- pentru urgente de 6 - 7 zile lucratoare
se aplica o taxa de 50 % (cu confirmare)

- pentru solicitare termen executie in intervalul precizat se aplica o taxa de 15 % (cu confirmare)


 

pentru lansarea online a comenzii completeaza :

(faceti dublu click mai jos pe Formular Comanda) 

 

1)  Formular Comanda

 

Se deschide un email tipizat cu Formular Comanda.
Completati datele in email cu atentie . Ele vor fi folosite in contract, factura si livrare curier.

In cazul in care nu aveti setata o aplicatie de email care sa deschida automat link-ul de mai sus,
informatiile necesare le puteti copia si completa intr-un email, si le gasiti  AICI

Daca Fisierele pentru grafica au sub 10 Mb, se pot atasa la e-mail.

Fisierele pentru grafica care au peste 10 Mb, se trimit conform precizarilor de la punctul 2) Trimite fisiere Grafica.
Daca aveti link cu grafica aflata pe un server, puteti copia link-ul in email.

- pentru nelamuriri, la  0736 615 580 - mesaj WhatsApp

In cazul in care nu primiti e-mail in 24 ore lucratoare, va rugam mesaj prin email sau WhatsApp. 

 2)
Trimite fisierele grafice
 

Cititi cu atentie informatiile de mai jos
Nu se accepta fisierele grafice trimise prin e-mail, acestea sunt blocate de server.

a) Am grafica     - daca ai grafica, incarca fisierele (faceti click mai jos pe pictograma Wetransfer ; dupa deschiderea ferestrei, urmati indicatiile; dupa ce apasati butonul Trimite fisiere, nu inchideti fereastra de browser, procesul de incarcare poate dura cateva minute si se finalizeaza cu un mesaj de confirmare a transmiterii.
- la destinatar vei completa: mmkprint@gmail.com (introduceti manual , nu cu "copy+paste")
- la expeditor vei completa: adresa ta de e-mail

- la rubrica "Mesaj" completati denumire beneficiar si informatiile pe care le considerati necesare.

Observatii :
Wetransfer functioneaza pe calculator desktop , laptop si telefoane mobile.
documentele grafice se pot trimite cu oricare alte site-uri de transfer fisiere.

Daca ai documentul stocat pe un server, ne
poti trimite link-ul de download, prin email.

- Link-urile / fisierele de grafica le descarcam in sistem, doar dupa confirmare plata comanda. Ca urmare nu ne asumam raspunderea pentru expirarea valabilitatii acestora la data confirmarii platii.


click pe pictograma wetransfer de mai jos

Trimite fisiere grafice

Standardul tehnic de trimitere a documentelor grafice in industria poligrafica, este PDF/X - ISO 15930.
Se accepta si urmatoarele documente:

PDF (high resolution for print) - daca documentul a fost creat in Corel Draw, Adobe Illustrator, Freehand, Adobe InDesign, QuarkXPress.

TIF (cu layere) - daca documentul a fost creat in Photoshop .

Nu se tiparesc urmatoarele formate de document : PDF - low resolution ( generate de Word , Power Point ,etc ), jpeg, png, psd, doc, alte formate non-profesionale.

Dimensiuni 
macheta grafica :
- 22 x 31 cm (fata, respectiv verso)
Recomandari : la realizarea machetei tineti cont de burduful de 5 mm.

Cerinte tehnice document pentru tipografie conform ISO 15930: poze 300 dpi (rezolutie nativa, nu obtinuta prin resample), spatiu culoare CMYK (profil Fogra39 - 300%), bleed 3 mm, text curbe (pentru text negru - doar pe canalul de K=100). 
Sistemul de pre-press editeaza automatizat  inadvertentele gasite in document (factor ce poate genera erori). Nerespectarea acestor cerinte tehnice poate afecta calitatea tiparului, neimplicand responsabilitatea tipografiei cu privire la informarea privind erorile de proiectare din document.

Verificarea proiectarii corecte a machetei grafice este obligatia autorului machetei. Verificarea documentului grafic se face urmand pasii precizati aici. 
Deoarece interogarea si editarea  documentului in pre-press este un proces automatizat, tipografia nu are obligatia analizei cu factor uman asupra acestui proces. Aceasta procedura se executa contra cost, la solicitarea expresa a beneficiarului, iar informatiile analizate se trimit acestuia impreuna cu poza documentului pentru Bun-Tipar.  Machetele grafice PDF/X - ISO15930 sunt singurele documente standardizate din industria poligrafica. Documentele generate din programe native de grafica (.AI , .CDR , .TIF , INDD , etc ) nu sunt documente standardizate si pot genera alterari ale informatiilor continute, in etapa de pre-press. Ca urmare, optiunea de a trimite acest tip de documente nestandardizate, apartine beneficiarului.

 


 

b) Nu am grafica    
Pentru realizarea machetei grafice sunt necesare urmatoarele :
1) - sa aveti textul care va fi tiparit, scris intr-un editor de text de tip "Word" (utilizati un font Arial, marimea 10), document pe care il salvati in calculatorul dvs. Pretul machetarii nu include verificarea gramaticala, introducerea semnelor de punctuatie, autenticitatea expresiilor sau a diacriticelor, etc.
2) - tot in acelasi document text, la final, in 2-3 propozitii sa faceti descrierea cat mai precisa a Proiectului machetei grafice: ce anume va fi tiparit pe fata, respectiv verso-ul flyerului, culori folosite, elementele care vor fi scoase in evidenta, aranjare in pagina a textului, siglei si/sau pozelor. Retineti: machetarea grafica este rezultatul Proiectului dumneavoastra si a textului pus la dispozitie. In cazul in care clientul nu furnizeaza descrierea proiectului machetarii grafice, aceasta se realizeaza pe baza proiectului realizat de catre tipografie. Neacceptarea proiectului propus de catre tipografie, sau modificarea acestuia in proportie de peste 25%, duce la majorarea costului de machetare grafica cu 100%.
3) - daca nu aveti poze prelucrate cromatic si la rezolutie de tipar (300 dpi), va putem oferi gratuit un set de imagini specifice domeniului dumneavoastra, cu copyright free. Pozele incarcate de catre client se introduc in cadrul machetei grafice asa cum au fost livrate catre tipografie. Pretul machetarii nu include prelucrarile cromatice sau sau decupari ale acestora.

Atunci cand se finalizeaza proiectul machetarii cu graficianul remote, acesta din urma trimite catre tipografie documentele grafice pregatite pentru tipar (PDF/X - ISO 15930). 
Poze martor ale acestor documente primite, se trimit clientului final spre confirmare si aprobare Bun Tipar. Aceasta ultima etapa, este necesara si obligatorie, intrucat grafica este realizata intre client si graficieni remote (entitati independente de tipografie). Eventualele erori tehnice sau de redactare continute in documentul grafic, nu cad in responsabilitatea tipografiei, deoarece machetarea grafica este realizata externalizat, direct de catre beneficiar si graficieni (entitati independente de tipografie).


Observatie:
- Grafica se realizeaza de catre graficieni remote, persoane juridice.
- Ulterior confirmarii platii comenzii de tipar, primiti datele de contact, pentru a intra in legatura si a incepe proiectul de grafica.
Pretul si plata se face catre ei, acestia emitand factura fiscala.

 

  


 

PRECIZARI


A. Preturile pentru mape prezentare personalizate, nu includ TVA. Conform Codului Fiscal, la pretul de baza se adauga TVA-19%. Preturile privind livrarea se refera la locatiile Fan Courier fara supliment de kilometri (Detalii Tehnice - pagina Cum Comand). Pretul este pentru 1 tip de model grafic; pentru mai multe tipuri de modele grafice pentru mape de prezentare personalizate, pretul afisat se inmulteste cu numarul modelelor grafice. Atunci cand se opteaza pentru o cantitate aflata intr-o promotie activa, acest lucru trebuie mentionat expres in Formular Comanda. Ofertele aflate la promotie sunt valabile doar pentru confirmarea platii in maxim 48 de ore lucratoare de la emiterea facturii proforme.
Pentru cantitatile mai mari de 300 buc (inclusiv) se adauga 3-5 zile lucratoare. Pentru optiunea de plastifiere se adauga 1-2 zile lucratoare. La termenul de executie se adauga 1-2 zile livrarea prin curier. Comenzile din tipografie  care nu sunt finalizate in termen de 10 zile lucratoare din motive ce tin de client (lipsa Bun-Tipar sau confirmare plata furnizate de client), sunt scoase automat din sistem. Reintroducerea in sistem se supune unei taxe de 40 Lei + tva. In acelasi timp, termenul de executie al unei lucrari executate de catre tipografie, nu va depasi 15 zile lucratoare (termen standard 4-7 zile, la care se pot adauga exceptiile precizate, in functie de cantitate/finisare/promotie activa). In cazul depasirii termenului asumat de catre tipografie, incepand cu ziua urmatoare, clientul va putea renunta la comanda, iar tipografia va returna imediat plata.

Mapele de prezentare personalizate nu se proceseaza individual. Lucrarea ta se tipareste in cuplaj cu lucrarile altor clienti, pentru a minimiza costurile si a obtine un pret competitiv fata de alte tipografii. Intrucat formarea cuplajului pe trepte de cantitati depinde si de confirmarile de plata si Bun-Tipar ale celorlalti clienti de pe coala de tipar, la lansarea unei comenzi, nu se poate preciza data exacta a intrarii comenzii in tipar, aceasta putand fi programata oricand in interiorul intervalului mentionat. Pentru alte produse sau cantitati, cereti o oferta personalizata prin e-mail la tipografie.

B. Tarif grafica  - mape prezentare personalizate (pentru cantitati incepand cu 100 buc)
Nu am grafica - daca nu aveti grafica se percep urmatoarele preturi :
- exterior         -  109 Lei + tva  (pentru elemente grafice grad acoperire <30%)
- exterior         -  169 Lei + tva  (pentru elemente grafice grad acoperire >30%)
- interior + exterior  -  199 Lei + tva (pentru elemente grafice grad acoperire <30%)
- interior + exterior  -  259 Lei + tva (pentru elemente grafice grad acoperire >30%)

Preturile de machetare grafica se refera la un numar de maxim 10 poze . Pentru un numar mai mare de poze, pretul se recalculeaza. Pretul nu include verificare gramaticala, introducere diacritice (se tarifeaza suplimentar).

 Pretul se refera la 1 propunere de macheta standard (include: sigla sub forma text si maxim 2-a email-uri cu modificari ulterioare propunerii, din cele 3 variante de pe site; vezi - Grafica Document). Incepand cu al 3-lea e-mail cu modificari, acesta se tarifeaza cu 20 Lei + tva/e-mail cu modificari. Grafica nu include proiectarea unei sigle vectoriale. Aceasta se tarifeaza cu 70 Lei + tva. Pentru comenzile de mape prezentare personalizate care contin si cerinta de machetare grafica, plata se efectueaza dupa lansarea comenzii, pe baza facturii proforme si a contractului, trimise prin e-mail. La cerere, dupa tiparirea lucrarii, documentul grafic pregatit pentru tipar va fi trimis clientului printr-un serviciu de transfer date, fara niciun cost. In cazul in care, din motive ce tin de client (expirare link, pierdere e-mail cu link, stergere document, etc), acesta cere retrimiterea documentului, operatiunea se poate face contra cost : 30 Lei + tva. 

Deoarece tariful standard pentru grafica (35 euro/ora) este subventionat pentru aceste produse, machetele grafice pentru mape personalizate, proiectate la noi in tipografie, vor fi personalizate cu www.mape-personalizate.com.ro. Lipsa personalizarii poate fi facuta la cererea clientului si majoreaza pretul machetei grafice cu 50 Lei + tva; acest lucru trebuie precizat expres la lansarea comenzii, in Formularul de Comanda.
Pretul machetarii grafice nu face obiectul eventualelor promotii active pe site.

Am grafica  - daca aveti grafica documentului si aceasta indeplineste cerintele tehnice ISO 15930 (vezi pagina Cum Comand), nu se percepe niciun tarif. Optional, acolo unde este posibil, verificarea, modificarea si adaptarea machetei la cerintele ISO 15930 : 40 Lei + tva.

C. Caracteristicile tehnice ale ofertei :   Tipografie offset conform ISO 12647 (standard tipografii) - vezi certificare FOGRA aici.


 

MMK Print - mape personalizate

Qualitat ist messbar  
Prepress - Spezialisten

Mape personalizate - calitate germana

 


Mentiunea noastra
saptamanal alegem o mapa

din portofoliul tiparit

Chicco - mape prezentare personalizate


Tipografii online - mape prezentare personalizate :

Alba Iulia, mape personalizate Arad, Alexandria, mape personalizate Bacau, Barlad, Blaj, mape personalizate Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, mape personalizate Baia Mare, mape personalizate Bucuresti-1 , Calarasi, Caransebes, mape personalizate Cluj Napoca, Campia Turzii, Constanta, mape personalizate Craiova, Caracal, Campina, Carei, Deva, Drobeta Turnu Severin, Dej, Focsani, Galati, Giurgiu,  Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Miercurea Ciuc, Medias, Onesti, Oradea, Odorheiu Secuiesc, Otopeni, Oltenita, Orsova, Petrosani, Pascani, Piatra Neamt, mape personalizate Pitești, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Resita, Reghin, Roman, Radauti, mape personalizate Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Sinaia, Satu Mare, Sibiu, Sebeș, mape personalizate Suceava, Timisoara, mape personalizate Tulcea, Turda, mape personalizate Targoviste, Tecuci, Targu Jiu, Targu Mures, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui, Zalau .